Политика за Връщане

Онлайн магазин soykacandles.com уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

  • в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката
  • без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.
  • придружена от оригиналните документи (фактура и/или касов бон) получени заедно с поръчката.
  • продуктът не е персонализиран за клиента.

Заявка за връщане на стока се подава писмено чрез Формуляр за връщане на продукт в срок не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на доставка.

Суми по рекламации се възстановяват след получаване на върнатият продукт/артикул и след потвърждение на исканата рекламация.

Сумата ще бъде възстановена в срок до 14 дни, считано от датата, на която са доставени върнатите продукти след попълване на Формуляр за връщане на стока.

Клиентът има правото да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока явно не съответства на заявената при покупката от клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  • цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Внимание:

  • Транспортните разходи по връщане, замяна и/или рекламация на стоки по желание на клиента се поемат само от него!
  • Персонализирани артикули по желание на клиента (продукти с добавени имена и всякакви изпълнени корекции на оригиналния дизайн) не подлежат на връщане!
  • Не се допуска връщането на пари по сметка различна от тази на платеца!

Ако не бъде спазено някое от горепосочените условия, искане за рекламация (замяна) няма да бъде разглеждано!

Продукти персонализирани по дизайн на клиента не подлежат на замяна и връщане, поради индивидуално пригодения характер на продуктите.

Адрес за връщане:
до ОЗАРК ЕООД, Ралица Лекова, 0883432944
офис на еконт София парк, ул. Рачо Казанджията №4

 Можете да намерите формуляра за връщане на продукт тук: